Over

U vindt ons in het landelijk gelegen dorpje Bavel in Noord-Brabant. Het Oldtimer Pension is opgericht door de gepassioneerde auto liefhebber Riccardo Goedèl. Al vele jaren is hij actief met restaureren en repareren van alle denkbare voertuigen. Zijn grootste passie is het oldtimer segment, en dan specifiek die voertuigen waarmee je de weg op kan.
De 46 jarige ondernemer het van zijn passie zijn werk gemaakt, of zoals hij zelf zegt “Wij maken werk van uw passie, zoals ik het zelf ervaar. De specifieke geur, het geluid, de eenvoud alles helpt mee om zelfs bij het kortste ritje in een klassieker volledig te ontspannen en terug te gaan naar de goeie ouwe tijd. Dit gevoel herkent iedere auto liefhebber of het nu gaat om de passie voor een leuk oud Dafje, een iets jonger Golfje of een fraaie Porsche 911.”

Naast alle denkbare services die Het Oldtimer Pension kan bieden aan uw goude koets, is er ook veel aandacht voor u als Oldtimer bezitter. U bent als eigenaar van harte welkom om nog meer te genieten van uw hobby. B.v. door gereedschap, materialen, accessoires te kopen, documentatie te vinden, of zelf voor uw dierbare bezit te zorgen, tourritten te rijden, andere gelukkige bezitter te ontmoeten, of zelfs in de toekomst bij uw Oldtimer Pension te overnachten in onze gezellige B&B.

Het Oldtimer Pension is het professionele verleng-stuk van uw passie en probeert u alles te bieden om volledig te kunnen genieten van uw hobby, in gezelschap van de echte liefhebbers waarbij geen onderscheid is in merken of jong of oud.

Wat mensen zeggen

De beste manier om te starten is door te stoppen met praten en aan de slag te gaan.

Walt Disney

Veel meer dan onze talenten, zijn het onze keuzes die bepalen wie we werkelijk zijn.

J. K. Rowling

Vroeg was alles beter.

I.Stellmach

Wij maken werk van uw passie, zoals ik het zelf ervaar.