Keuringen

Net als uw auto voor dagelijks gebruik kunnen er verplichtingen zijn om uw voertuig te laten keuren. Via ons voertuigregistratiesysteem kunnen wij precies zien waar en wanneer u rekening mee moet houden met wat en kunnen voor u de keuringen uitvoeren.

APK-keuring

Algemene Periodieke Keuring verplicht voor alle voertuigen. Afhankelijk van het bouwjaar van het voertuig kunnen deze keuringen 2 jaarlijks of zelfs vrijgesteld zijn.

RDW-keuring

Het RijksDienstWegverkeer registreert alle voertuigen in één landelijks systeem. Ook oldtimers staan hier nauwkeuring in vermeld. Ieder voertuig staat geregistreerd en moet voldoen aan een type-goedkeuring. Bij import of export zorgt het RDW voor de registratie en benodigde papieren.
Bij aanpassingen van de auto kan het noodzakelijk zijn om het voertuig te laten herkeuren

Aankoop-keuring

U heeft een mooi voertuig op het oog maar wenst voor aanschaf een grondige technische keuring van het voertuig, dit kan bij het Oldtimer Pension. Wij zorgen voor het transport naar de werkplaats en beoordelen uw voertuig op meer van 200 punten. U ontvangt een uitgebreid inspectierapport en aanbevelingen over het voertuig.


Laten we samen wat bouwen.